Poproute en woonrijp maken fase 7

      Geen reacties op Poproute en woonrijp maken fase 7

Beste bewoners en gebruikers Poproute,

Nu de eerste woningen aan de Poproute (fase 9a) zijn gerealiseerd en worden opgeleverd wordt aan de overzijde alweer gestart met de bouw van een zestiental woningen (fase 7). Bewoners van de Mortiere die gebruik maken van de Poproute zullen daar komende periode mogelijk hinder van ervaren.
Verkeersituatie Poproute In goed overleg met de gemeente Middelburg is besloten de Poproute open te houden voor het reguliere verkeer en bewoners, ondanks dat ook het bouwverkeer gebruik zal maken van de weg. Wel wordt de mogelijkheid van afsluiten open gehouden wanneer de verkeersveiligheid in het geding is . Dit wordt zo nodig in overleg met de gemeente Middelburg en de bewoners besloten en tijdig aangegeven.
Onveilige situaties. Overigens kunnen wij u melden dat we komende maanden de controle op onveilige situaties als gevolg van bouwwerkzaamheden in de hele wijk zullen intensiveren. Ondanks deze extra controles doen we ook een beroep op de bewoners van de Mortiere om onveilige (verkeer)situaties te melden. Dit kunt u doen bij Dhr. M. van de Waeter per email (m.vandewaeter@princeprojecten.nl) of telefonisch (013 467 31 00). Inmiddels hebben we hier enkele meldingen ontvangen en gaan direct na de bouwvakantie aan de slag om dit op te lossen.
Afronding Fase 7 Naast de bouw van de zestien woningen aan de Poproute wordt dit jaar ook nog gestart met de bouw van de resterende 4 woningen in Fase 7. Zodra deze woningen zijn gerealiseerd zal aansluitend worden gestart om deze gehele fase woonrijp te maken (Elvis Presleystraat, Johnny Cashstraat, Buddy Hollystraat en gedeeltelijk de Eendrachtweg). Dit houdt in de definitieve aanleg van de trottoirs, wegen, parkeerplaatsen en overige openbare ruimte. Naar verwachting zal dat rond de zomer van 2018 worden gerealiseerd.
In de tussentijd hebben we overigens wel oog voor situaties waarbij bestaande woningen niet of slecht bereikbaar zijn, bijvoorbeeld door een ontbrekend trottoir. Hier zullen we met de betrokken partijen in overleg gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn zonder dat de toekomstige bouwactiviteiten worden belemmerd.
Op de verbeelding aan de achterzijde kunt u zien waar de toekomstige woningen aan de Poproute worden gerealiseerd en welke straten in de nabije toekomst worden afgerond.
Indien u nog vragen heeft over de bovengenoemde- of toekomstige werkzaamheden staan wij u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
Consortium Mortiere

De gele rastering markeert de locatie van de 17 woningen die na de bouwvak gebouwd worden aan de Poproute. In het verloop van 2018 worden ook de resterende woningen gebouwd in fase 7. Wanneer deze werkzaamheden voltooit zijn wordt de openbare ruimte in fase 7 en aan de Poproute woonrijp gemaakt (zomer 2018), dit is aangegeven door middel van de rode rastering.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.