Nieuwe Wijkmanager

      Geen reacties op Nieuwe Wijkmanager

Na een tijd onderbezet te zijn geweest is er goed nieuws te melden. Per 1 januari 2021 start Marianne Meedendorp als nieuwe wijkmanager. Marianne was werkzaam als beleidsmedewerker bij de afd. Samenleving en is bij sommige wijkteamleden bekend als projectleider van de buurtbus.

Marianne neemt de volgende wijken voor haar rekening:

  • Mortiere;
  • Zuid;
  • Griffioen;
  • Nieuw en Sint Joosland.

 

Daarnaast hebben we op 1 december afscheid genomen van Ellen. Ellen is weer teruggegaan naar haar “oude” afdeling Vergunning Verlening en Handhaving (V&H). Gelukkig hebben we in Jacqueline een goede tijdelijke vervanging gevonden. Zolang de functie van Ellen vacant is zal Jacqueline ons cluster ondersteunen.

Tot slot staan de feestdagen voor de deur. Ons cluster is dan vrij van donderdag 24 december tot maandag 4 januari 2021. We blijven wel bereikbaar als het zaken betreft die niet kunnen wachten. Neem dan  gerust contact op met Henk Huige. (06 5255 2924). Mailtjes worden in deze periode niet of minder gelezen.

Bedankt voor de goede samenwerking en jullie begrip tijdens de onderbezetting afgelopen jaar. Wij hopen dat we in 2021 elkaar weer fysiek mogen ontmoeten.  Nogmaals fijne Kerstdagen en een gezond 2021.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.