Nieuwe Wijkmanager Mortiere

      Geen reacties op Nieuwe Wijkmanager Mortiere

Beste bewoners van de Mortiere,

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Ik ben Marianne Meedendorp en vanaf 1 januari 2021 de nieuwe Dorps-en Wijkmanager van Nieuw- en Sint Joosland, Middelburg-Zuid, Mortiere en Griffioen. Het stokje mag ik overnemen van Henk Huige, die deze functie tijdelijk als wijkmanager heeft waargenomen.

Begin vorig jaar ben ik bij de gemeente Middelburg gestart als beleidsmedewerker op afdeling Samenleving. Daar was ik o.a. betrokken bij vraagstukken rondom Wmo-hulpmiddelen, de ontwikkeling van Servicebus naar een Buurtbus met vrijwilligers, TIM (de toegang in Middelburg tot Wmo en Jeugdwet) en niet te vergeten het financieel herstelplan van de gemeente Middelburg.

Al snel kregen we vanaf maart te maken met verschillende coronamaatregelen, waardoor mijn werk veelal vanuit huis gedaan moest worden. Voor mij was/is het soms niet eenvoudig om de weg te vinden binnen het Stadskantoor met zoveel verschillende afdelingen en medewerkers. Wanneer moet je waar en bij wie zijn? Ook voor inwoners van de gemeente Middelburg is dat niet altijd duidelijk. Mijn nieuwe functie geeft mij volop de mogelijkheid verbindingen te kunnen maken, zodat inwoners, gemeente en wijknetwerkpartners elkaar (wel) goed weten te vinden. Heldere communicatie vanuit respect voor elkaar, zijn wat mij betreft onmisbare “gereedschappen” om elkaar goed te kunnen informeren over allerlei zaken die in de wijken en dorpen spelen. Door met elkaar samen te werken is er vaak veel meer mogelijk dan je denkt!

Ik heb ondertussen al kennis mogen maken met de voorzitter van wijkteam Mortiere. De komende tijd hoop ik natuurlijk nog veel meer mensen te leren kennen. Misschien dat ik uw vragen niet altijd zelf (direct) zal kunnen beantwoorden, maar ik wil mij van harte inzetten voor een fijne samenwerking met elkaar.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u iets anders met mij delen, dan hoop ik dat u mij weet te vinden!

U kunt mij bereiken via de mail: m.meedendorp@middelburg.nl 

Telefonisch: 0118-675184, of mobiel: 06-54718904

Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag.

Tot slot wens ik iedereen een heel goed 2021 toe, met mooie geluksmomentjes, in goede gezondheid!

Graag tot ziens!

Een vriendelijke groet van Marianne Meedendorp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.