Aan de slag met de omgevingswet

      Geen reacties op Aan de slag met de omgevingswet

Noteer de data dialoogtafels ‘Middelburg2050’
Wat voor keuzes moet Middelburg nu maken om in 2050 een mooie gemeente te zijn waar het goed toeven is? Begin volgend jaar staan vier avonden in het teken van de toekomst van Middelburg. In dialoogtafels gaat de gemeente het gesprek hierover aan met inwoners, ondernemers en andere belangstellenden. Ook met u?

Noteer alvast de data!
De online dialoogtafels zijn van 19.00 tot 21.30 uur op: dinsdag 26 en donderdag 28 januari, maandag 1 en woensdag 3 februari. Begin januari melden we via middelburg.nl, de Faam en de sociale media van Middelburg bekend hoe u zich op kunt geven voor de dialoogtafel(s) van uw keus. Wilt u niet de kans lopen om dit bericht te missen, stuur dan een mail naar middelburg2050@middelburg.nl met als onderwerp: dialoogtafels. U krijgt dan een persoonlijke uitnodiging via mail.

Waar gaan die dialoogtafels over?                                                                                             
Elke avond starten we met een gezamenlijk deel waarna we uiteen gaan in vier tot vijf themagroepen. De vraag die op tafel ligt is dan bijvoorbeeld: Welke doelen streven we na bij het thema Zorg en Welzijn? Wat is de stip op de horizon voor Natuur en Landschap? Hoe organiseren we Mobiliteit? Of Onderwijs? Wat moeten we doen en laten voor Klimaatadaptatie? Hoe bewaren we balans bij het thema Toerisme en Recreatie? Hoe gaan we goed Samenleven en Samenwerken?

Zeventien thema’s
De 17 thema’s waar u straks uit kunt kiezen zijn: Wonen, Gezonde leefomgeving, Centrumfunctie Middelburg, Cultureel erfgoed, Onderwijs, Ondernemen, Sport en bewegen, Natuur en landschap, Klimaatadaptatie, Circulaire economie, Mobiliteit, Transitie buitengebied, Energietransitie, Zorg en welzijn, Rust, Samenwerken en samenleven, Recreatie en toerisme.

Is online meedoen niets voor u? Er komt een andere mogelijkheid om uw stem te laten horen. Meer informatie daarover leest u in januari in de Faam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.