Gewijzigde verkeerscirculatie vanaf 8 april

Beste bewoners,

In aansluiting op de eerdere aankondigingen over de wijzigingen in de verkeerscirculatie binnen Mortiere ontvangt u hierbij een update over: ontmanteling gronddepot, start bouw fase A Jazzboog, ingebruikname verlengde Duke Ellingtonstraat.

Ontmanteling gronddepot

In maart is Hoondert gestart met het ontmantelen van het gronddepot langs de Jazzroute. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting tot juni worden uitgevoerd. Het grondtransport vind grotendeels plaats over de Mozartweg naar elders. Het kan dus voorkomen dat u dit bouwverkeer tegenkomt in het verkeer bij het binnenkomen of verlaten van Mortiere.

Start bouw fase A Jazzboog

Bouwgroep Peters start half april met de bouw van 29 woningen (eerste fase Jazzboog), waardoor de Louis Armstrongstraat en het deel van de Jazzroute tussen de Mozartweg en de Count Basiestraat niet meer bereikbaar zijn voor het woonverkeer. Deze wegen zijn vanaf 8 april langere tijd alleen beschikbaar voor het bouwverkeer en de hulpdiensten.

Ingebruikname verlengde Duke Ellingtonstraat

Voor een nieuwe doorgaande route voor woonverkeer tussen de Bluesroute en de Mozartweg is in de afgelopen weken de Duke Ellingtonstraat verlengd tot aan de Mozartweg. Dit na goed overleg met de bewoners van de Duke Ellingtonstraat. De doorgaande weg voor het woonverkeer zal vanaf maandag 8 april 2019 de volgende route hebben: Bluesroute – Jazzroute – Count Basiestraat – Duke Ellingtonstraat – Mozartweg (vice versa).

Indien u vragen heeft over de geplande werkzaamheden kunt u ons telefonisch bereiken op 013467 3100 of per mail a.reijm@princeprojecten.nl.

Met vriendelijke groet, Consortium Mortiere

3 gedachten over “Gewijzigde verkeerscirculatie vanaf 8 april

  1. Erik Auteur bericht

   Hallo Sjoerd, Misschien kan je dit doorgeven aan het Consortium?
   Zij hebben opdracht gegeven om de blokken te plaatsen.
   “Indien u vragen heeft over de geplande werkzaamheden kunt u ons telefonisch bereiken op 013467 3100 of per mail a.reijm@princeprojecten.nl

   Groetjes, Erik Put wijkteam Mortiere

   1. Sjoerd

    Hallo Erik,
    Ik heb hem een mail gestuurd.
    Ik krijg namelijk de neiging om het gas in te trappen als ik er voorbij ben. Doe ik niet natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.