Afsluiting Bluesroute

      10 reacties op Afsluiting Bluesroute

Uitvoering werkzaamheden Bluesroute ter hoogte van de Rob Hoekestraat.

Van maandag 1 oktober tot ca. 12 oktober

Maandag 1 oktober 2018 worden de werkzaamheden aan de Bluesroute uitgevoerd. De werkzaamheden betreffen het herstel van het asfalt, trottoir en het aanleggen van de middenberm van de Bluesroute, vanaf de rotonde op de Torenweg tot eerste deel van de Bluesroute.

Tijdens de werkzaamheden zal de Bluesroute vanaf de Torenweg worden afgesloten voor het autoverkeer van 1 oktober tot ca. 12 oktober. De Bluesroute blijft wel toegankelijk voor het fietsverkeer en voetgangers.

De omleiding voor het autoverkeer verloopt via de Poproute, Mozartweg en Jazzroute.

In de eerste fase van de werkzaamheden zijn de woningen aan de Rob Hoekstraat vanaf maandag 1 oktober tot woensdag 10 oktober niet bereikbaar voor auto’s. Hoewel de wethouder op 29 september de Rob Hoekstraat feestelijk zal openen wordt aan deze bewoners gevraagd, tijdens de uitvoering van de eerste fase, de auto elders te parkeren in de nabijgelegen straten of op het parkeerterrein bij dierenpraktijk de Ark (uitsluitend tussen 18.00 uur tot 08.00 uur). Tijdens de tweede fase van de werkzaamheden is de Rob Hoekestraat wel bereikbaar voor autoverkeer vanaf de Torenweg en kunnen de bewoners weer gebruik maken van de eigen parkeergelegenheden. Op vrijdag 12 oktober zal naar verwachting alles weer worden opengesteld.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over het ontwerp of wijze van uitvoering kunt u deze per email verzenden aan m.vandewaeter@princeprojecten.nl of via 013 46 73 100 telefonisch contact opnemen. Consortium Mortiere

Bewonersbrief Bluesroute afsluiting met tekeningen

10 gedachten over “Afsluiting Bluesroute

 1. Mortier

  Echt weer over nagedacht. Jazzroute aan de ene kant afsluiten en dan ook de HOOFD-ingang van de Mortiere afsluiten.

  Waarom kan niet eerst de Jazzroute (tijdelijk) doorgetrokken worden naar de tijdelijke bouwweg? Heb je tenminste nog een redelijke ontsluiting.

  Nu zijn vooral de bewoners van de Louis Armstrong straat lekker de pineut, heel de wijk daar door de straat.

 2. M. vd Meer

  Komt er serieus aan het begin van de wijk ook zo’n belachelijk brede middenberm? Ik hoop van niet! Er blijft amper ruimte over voor fietsers en auto’s; gevaarlijk ‘s ochtends vroeg als iedereen naar school en werk moet!

 3. Dennis

  Kunnen ze niet een tijdelijke doorgang met de Klarinetweg realiseren. Ook de Ravensteinweg had in dit opzicht een ideaal alternatief kunnen zijn. Dit gaat niet meer door de permanente afsluiting. Niet over nagedacht!

  1. Wijkteam

   Voor alle vragen en opmerkingen kunt u het beste met Mike van de Waeter mailen of bellen.
   Met vriendelijke groeten, Wijkteam Mortiere

 4. Hanneke

  Word steeds gekker hier in Mortiere. Sluiten alles af,maar extra wegen maken ..homaar. Fiets al 6 jaar met omweg naar m’n werk omdat ze geen wegen willen doortrekken.

   1. A. Bos

    Toch wel hoor. Een bruggetje bouwen voor fietsverkeer over de sloot hier in de Robert Johnsonstraat zou toch voor betere doorstroming kunnen zorgen. Maar ik heb begrepen dat dit af werd gewezen in het verleden. Toch zou ik dat graag wel willen als bewoner. Bij wie kan ik dit aankaarten ?

    1. Wijkteam

     De Bluesroute is de komende 2 weken alleen afgesloten voor het autoverkeer. Wij (wijkteam) vinden dat het fietsverkeer voldoende mogelijkheden heeft om de wijk in en uit te gaan.
     Aankaarten zou op de volgende bijeenkomst kunnen. Die is volgend jaar mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.