Verkeerscirculatie Mortiere en ontmanteling gronddepot

Verkeerscirculatie Mortiere van april gewijzigd en ontmanteling gronddepot

Beste bewoners, 

Zoals in januari op de bewonersavond is aangekondigd zijn er ook in 2019 belangrijke nieuwbouwprojecten voorzien zoals startbouw Jazzboog (april) en Parkzijde (september). Met deze werkzaamheden zal de actuele verkeerscirculatie wijzigen met als doel het scheiden van bouw- en woonverkeer. Voor de nieuwe verkeerscirculatie vanaf april a.s. verwijzen we naar bijgaande globale tekening. Overigens kan de verkeerscirculatie komende tijd regelmatig veranderen door de verdere ontwikkeling van de wijk.

Verlengen Duke Elingtonstraat In maart wordt aanvang gemaakt met het verlengen van de Duke Ellingtonstraat richting Mozartweg/N57: – Deze weg zal vanaf april als hoofontsluiting voor het woonverkeer in gebruik worden genomen; – Nadat de verlengde Duke Ellingtonstraat geopend is voor het woonverkeer zal de Jazzroute (tussen de Pop- en Bluesroute) als bouwroute worden aangemerkt voor het bouwverkeer van/naar de Jazzboog en fase 5a/b (vrije kavels).

Het doorgaande woonverkeer in Mortiere zal vanaf april 2019 de volgende route hebben: Bluesroute – Count Basiestraat – Duke Ellingtonstraat – verlengde Duke Ellingtonstraat – Poproute/Mozartweg (vica versa). De verlengde Duke Ellingtonstraat zal in asfalt worden uitgevoerd.

Met de bewoners aan de Duke Ellingtonstraat zal nog deze maand (februari) voorafgaande aan de uitvoering over het ontwerp een afzonderlijk overleg worden gevoerd.

Gronddepot Ten noordoosten van Parkzijde is afgelopen jaren en serieus gronddepot ontstaan. Mede vanwege de te wijzigen verkeerscirculatie en de nog te bouwen woningen in Parkzijde (langs de Jazzroute) is besloten het gronddepot te ontmantelen. De werkzaamheden zullen eind februari/begin maart een aanvang nemen en duren maximaal 2 maanden. Nadat bekend is wanneer de werkzaamheden definitief aanvangen zullen wij u aanvullend informeren.

Indien u vragen heeft over de geplande werkzaamheden kunt u ons telefonisch bereiken op 013467 3100 of per mail a.reijm@princeprojecten.nl.

Met vriendelijke groet, Consortium Mortiere

 

1 gedachte over “Verkeerscirculatie Mortiere en ontmanteling gronddepot

  1. Mike

    Dan maar hopen dat mensen eerste de Jazzroute uitrijden en dan pas naar de (verlengde) Duke Ellingtonstraat afslaan en andersom, want denk niet dat de Duke Ellingtonstraat gemaakt is voor doorgaand verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.