Parkzicht

      Geen reacties op Parkzicht

Woningaanbod Parkzicht

Parkzicht ligt in het hart van Woonpark Mortiere. Kenmerkend is de natuurlijke omgeving en de rustige ligging. Dit fraaie appartementencomplex, omgeven door water, telt 53 appartementen die in grootte variëren van circa 90 tot 125 m² en 2 riante penthouses van circa 155 m². Parkzicht voorziet in de eerste appartementen die in Mortiere worden gebouwd. Hier ervaart u het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Geniet van het vrije uitzicht over het park

Het ontwerp van Parkzicht is geïnspireerd op de architectuur van de woningen rond het Frank Zappaplein: strak en statig. De comfortabele appartementen, duurzaam en gasloos, liggen op een eigen eiland. Vanuit uw royale appartement heeft u een fraai uitzicht over het park en de waterpartijen rondom. Ieder appartement heeft een gunstige bezonning en beschikt bovendien over een eigen parkeerplaats en berging.

Parkzicht is het resultaat van een uitgebreide consultatie van geïnteresseerden in appartementen in Mortiere. Hun wensen en behoeften zijn verwerkt in het huidige ontwerp. Naar verwachting zal Parkzicht medio 2021 in verkoop worden genomen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Momenteel kunnen wij de indicatieve schetsplattegronden van de appartementen met u delen. Schrijf u in, dan wordt u als eerste op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van Parkzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.