Jazzboog informatie avond

      Geen reacties op Jazzboog informatie avond

In maart 2016 hebben de bewoners van de Mortiere zelf het initiatief genomen voor de huidige inrichting van het plantsoen aan de Louis Armstrongstraat. Een initiatief dat door alle partijen als zeer positief is ervaren. Op dit moment staat het Consortium op het punt om de Jazzboog in ontwikkeling en verkoop te nemen, waarbij ook de definitieve inrichting van het plantsoen aan de orde is.


Gegeven uw betrokkenheid van het initiatief of als huidige bewoner nabij het plantsoen willen wij u uitnodigen voor een persentatie over de mogelijk definitieve invulling van het plantsoen. Deze presentatie vindt plaats op 28 februari van 19:00 uur tot 20.30 uur bij Golfbaan De Zeeuwsche, Paukenweg 1, te Middelburg. Tijdens de presentatie worden door de stedenbouwkundige de eerste ideeën voor de inrichting gepresenteerd.
Tijdens de presentatie kunt u reageren op de inrichtingsvoorstellen, waarvoor hiernaast de eerste schets is opgenomen. Vooral uw wensen en ideeën over type speeltoestellen, soorten planten, meubilair en bestrating zijn voor ons belangrijk. Voor deze presentatie hebben we naast de direct betrokkenen, ook het wijkteam uitgenodigd. Wethouder Dekker zal namens de gemeente Middelburg aanwezig zijn.
Namens het Consortium hopen wij dat u aanwezig kunt zijn op deze avond en we gezamenlijk een leuke, mooie en kindvriendelijk plantsoen kunnen ontwerpen.
We willen u vriendelijke verzoeken uw aanwezigheid te melden via info@princeprojecten.nl. Indien u vragen of opmerkingen heeft na het lezen van deze brief kunt u contact opnemen met Mike van de Waeter via; m.vandewaeter@princeprojecten.nl of telefonisch; 013 467 3100.

Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.