De Afvalcoach

      Geen reacties op De Afvalcoach

Wat doet een afvalcoach?

Een afvalcoach maakt mensen bewust over afval. Als afvalcoach geeft Marjolein tips en adviezen om mensen bewuster te laten omgaan met afval. Dit met als doel minder restafval. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van voedselverspilling en het op een juiste manier scheiden van afval.

Vanaf 1 januari 2021 gaat iedereen in Middelburg apart betalen voor het aanbieden van restafval. Per huishouden registreert de gemeente hoe vaak afval aangeboden wordt. Hoe minder vaak een inwoner afval aanbiedt, hoe lager de afvalstoffenheffing zal zijn. We belonen daarmee goed afval scheiden. De afvalcoach geeft uitleg over hoe dit straks werkt en wat de tarieven dan zijn. Minder afval en meer hergebruik is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Eind november ontvangt iedereen in Middelburg informatie over de tarieven. Ook lanceren we dan een digitale afvalwijzer.

De afvalcoach is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag, te bereiken via 06-15684435 of 0118-675374. Of via de mail: m.de.visser@middelburg.nl

Met vriendelijke groet, 
Marjolein de Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.