Repair Café Middelburg

      Geen reacties op Repair Café Middelburg

Rapair Café Middelburg

Er is een grote vraag om het repareren weer in de maatschappij terug te brengen. Er zijn bijna geen monteurs meer die verstand van zaken hebben en ook de spullen worden liever weggegooid dan gerepareerd of geprobeerd wordt een tweede leven te geven, wat als gevolg heeft dat de kennis verloren gaat en de afvalberg maar doorgroeit. Hier willen wij inspringen om de inwoners van Middelburg een kans te geven om hun spullen te laten repareren. Wij hebben een team van een 12-tal vrijwilligers die zich inzetten om, te proberen, door een kleine reparatie hun spullen weer een tweede leven te geven. Denk hier aan, koffieapparaten, kleding, smartphones, tablets, desktops, stofzuigers, fietsen etc. Meestal hebben de bezoekers die komen, de geldelijke middelen ook niet om deze reparaties uit te laten voeren. Deze mensen willen we toch de kans geven om langs te komen en te laten zien dat met een kleine ingreep hun spullen het weer kunnen doen.Wij werken op vrijwillige basis en zijn afhankelijk van giften/donaties van de bezoekers en fondsen.Wij rekenen alleen de materiaalkosten door aan de bezoekers, omdat wij deze ook inkopen.

Ik hoop dat u ons een duwtje in de rug wil geven. Eventueel een deel van uw wijktafelbudget is welkom om ons verder te ondersteunen. Wij mogen de zaal van Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg gratis gebruiken, Het wijktafelbudget kan dienen om ons als vrijwilligers te ondersteunen. De koffie/thee en broodjes op de zaterdag komen nu uit onze eigen portemonnee. Dit was de afspraak die is gemaakt met de bowling, omdat zij ook ons al gratis onderdak geven. Misschien kunt u hierin tegemoet komen. Wij zoeken ook nog een budget voor promotiemateriaal. Dit gaat om flyers en posters die kunnen worden verspreid in de wijken en deur aan deur in de brievenbussen. Ook een 12-tal poloshirts, voor de vrijwilligers, zou mooi zijn om aan te doen tijdens de bijeenkomsten.

Voor meer informatie zie verderop in dit bericht of u kunt mij bellen of mailen naar, repaircafemiddelburg@gmail.com 06-27228237.

Op onze website of Facebookpagina kunt u ook meer informatie lezen: www.repaircafemiddelburg.nl.

Alvast bedankt voor uw reactie en hulp!

 

Vriendelijke groet,

Bert Huige

Repair Café Middelburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.