Lange Jan Awards 2019

      Geen reacties op Lange Jan Awards 2019

De Lange Jan Awards van Samen Vrijwillig zijn een mooie gelegenheid om al die Middelburgse vrijwilligers en organisaties in het zonnetje te zetten.
Vanaf aanstaande maandag, 11 maart, mag iedereen weer mensen en organisaties nomineren, via telefoonnummer 0118-727027 of via het papieren nominatieformulier in Porthos of het Stadskantoor.

Nomineer jij ook iemand? Ja toch?

De Lange Jan Awards zijn de vrijwilligersprijzen van de gemeente Middelburg. In Middelburg zijn er ruim 15.000 vrijwilligers actief. Om hen te bedanken voor hun enorme inzet worden er iedere twee jaar Awards uitgereikt tijdens een feestelijke waarderingsavond voor vrijwilligers.

Het werkt als volgt:
Stap 1: Je kan een nominatie uitbrengen op de vrijwilliger(s organisatie) die jij wil bedanken tussen 11 maart en 7 april.
Stap 2: Onze deskundige jury kiest de laatste 9 genomineerden.
Stap 3: Je kunt je stem uitbrengen om de uiteindelijke 3 winnaars te kiezen van 1 t/m 8 juni.

Categorieën
Het publiek kan nominaties uitbrengen in 3 categorieën:
• Voor de jonge vrijwilliger tot en met 23 jaar
• Voor de individuele vrijwilliger vanaf 24 jaar
• Voor de vrijwilligersorganisatie / groep vrijwilligers
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke waarderingsavond op 13 juni, waarvoor iedere genomineerde vrijwilliger een uitnodiging krijgt.

Stemcriteria
• Per e-mailadres mag je één keer stemmen per categorie. Je kunt in alle drie de categorieën dus één keer stemmen per e-mailadres.
• Je stem is alleen geldig wanneer je het hele stemformulier, waarheidsgetrouw, invult. Wanneer de organisatie inschat dat er een niet bestaand e-mailadres is ingevuld, behoudt zij zich het recht voor deze stem als ongeldig te verklaren.
• De ingezonden informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor het verifiëren van de echtheid van de stem.
• De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de uitreikingsavond op donderdag 13 juni 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
• De organisatie is te allen tijde gerechtigd de stemperiode geheel of gedeeltelijk stop te zetten.

Meer informatie is te vinden op https://www.welzijnmiddelburg.nl/lange-jan-awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.